8 månader

Nu var det dags för en liten uppdateringn om vad som händer och sker med våra små.
August har just fyllt 8 månader ( igår faktist.)
Dagen till ära var vi på bvc och våran guldklimp väger 9200 gram och 72 cm lång. Han ligger fortfarande efter Ingrid som vid åtta månader vägde 10,2 kg och var hela 75 cm lång!,
Det är ganska logiskt att det är en viss skillnad storleksmässigt på barnen. Ingrid ammade betydligt mer och oftare än August. Även nattetid. August ammar i princip bara morgon, en gång på dagen och en gång på kvällen plus nån gång under natten. August älskar mat och är väldigt nyfiken på att pröva nya maträtter.
Han är lite otålig och allt ska gå fort. Ingrid var superlugn som bebis. Det gick lätt att lugna henne genom att amma medans August måste vi gå runt och bära på tills han somnar.

Äntligen har snön fallit över Stockholm och vi har plockat fram julstjärnan som ska upp nu till första advent. Älskar den här tiden på året då man får tända ljus, baka och pyssla.

I´m alive

Mitt upp i vardagskaoset har min stackars blogg blivit lidande, men jag vill verkligen bli bättre på att uppdatera.
Dagarna är inte direkt händelselösa. Jag har tagit mig i kragen vad gäller inredning av vår trea och har börjat så smått med vår hall som har varit ett rent kaos tidigare.

August är världens nöjdaste lille pojk, han är för det mesta glad men kräver en hel del underhållning fast han bara är 7 snart 8 månader.
Han kryper inte riktigt men tar sig fram på sitt eget lilla vis, dvs ålandes på sidan... :)

Nov. 07, 2012

Vår underbara raring har börjat prata mer och mer.
Varje gång pappa kommer hem från jobbet ropar han papapapa eller babababa. Som ljuv musik för öronen.
August har de senaste dagarna haft en jobbig förkylning och vaknar på natten av att vara helt täppt i näsan och kan nästan inte amma. Tack och lov för nässpray och nässug. Oumbärliga redskap vid förkylning.

Imorn ska jag och A in till stan för lite fika och shopping tillsammans med en vän utan barn. Hur skönt som helst att prata lite annat än bebisar nån gång emellanåt.

RSS 2.0