Kvällspigg och morgontrött

Som vanligt sitter jag uppe och surfar sent. När ska jag lära mig att somna i tid. Är alltid morgontrött.

Idag har vi lekt tillsammans med våra fina grannar. Det har blivit lite av en rutin att gå upp tidigt och ut till lekparken för att leka med Moa och Greta medan vi mammor sitter och småpratar.

På eftermiddagen efter Ingrids nap packade vi picknickkorgen och åkte till stranden. närmare bestämt Käppala och badade och till Ingrids glädje fick vi se massor av stora båtar också. Buffy flög runt som en tok. Fastän det var hundförbud men det gav vi blanka sjutton i.

På lördag åker vi på semester och det ska bli hur skönt som helst. Kameran ska förstås med så jag ska ta mycket bilder. Nu hoppas vi bara att vädret blir bra.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen sova.

Godnatt!

Midsommarafton

Vi har haft en mycket trevlig dag och umgåtts med våra fina grannar som vi precis lärt känna.
Barnen har lekt och vi har ätit god midsommarmat med allt vad det innebär.

Nu ska vi se den andra filmen från Twilight sagan och det ska bli minst sagft spännande då jag har läst alla böckerna. J är lite mer skeptiskt då han anser att det här är en "tjejfilm"
 


Ha en trevlig kväll =:) 

Toppendag

Vi har verkligen haft en toppendag, vi fick trevligt besök ifrån Norrland och knöt lite nya kontakter också med min vän Sofias sambos systers son och hans flickvän som kommer ifrån Kina och inte var i Kina som helst:
från exakt samma stad som J och dom har även gått i samma gymnasium! Otroligt vad världen är liten!

Nu har jag precis druckit ett stort glas med örter (kinesiska såklart) känner nämligen att jag är på g att bli förkyld.
sprang nämligen runt i flipflop och shorts idag fast det var knappt 20 grader varmt. Att man aldrig lär sig. I Sverige är det aldrig varmt på sommaren.


Nu ska vi kika på Sopranos och sen sova.

Ha en trevlig kväll !


Vilken natt

Det blev inte många timmar sömn i natt inte. Ingrid vaknade med nästäppa. Vi hoppas innerligt att det inte kommer blir långvarigt.
Så nu sitter man här som en zombie medans Ingrid lägger pussel. Måste ta en kopp kaffe.


Trevlig lördag!


Senaste nytt

Senaste nytt som har hänt hos oss är Ingrid som börjat använda potta!
Ikväll gick det superbra och vi får hoppas att det håller i sig.
Imorgon ska vi åka in till stan för att fira min pappa och mamma som fyllt/fyller år och det är jämt så det blir ett rejält kalas!
På söndag ska vi träffa några vänner som har flyttat till norrland men är på besök över helgen. Ska bli hur kul som helst, och roligt för Ingrid att få träffa Lily!

I nästa vecka händer det en del spännande saker. Jag ska på två arbetsintervjuer och håller mina tummar och tår att jag kommer att få något av jobben.


Nu ska vi kolla på Sopranos här, finns ingen bättre serie.

Ha en skön helg!



Besök

Snart kommer min bästa vän Anna på besök. Hon bor i Gbg och vi har inte träffats på 6 månader! Så det kan ska bli grymt kul att ses igen.
Vi tänkte laga en smarrig sallad till lunch och till efterätt tänkte vi slänga ihop en fruktsallad.


Ha en fin dag!

Träning

Lugnt och skönt har vi haft det idag. Började dagen med ett Shapepass som i pricip tog kol på mig. Har börjat köra med återhämtnings drycker efter passen och det hjälper verkligen då blodsockret är lågt om man har slut på energi. Efter det slängde vi dock i oss en stor pizza till lunch så jag undrar allt om det inte blev plus minus noll idag ändå.
Storstädat, tvättat och strukit kläder tilll förbannelse har vi också. Så nu är vi redo för en ny vecka.

Nu har jag precis slängt i mig ett supergott mellanmål bestående av färska jorugbbar och keso.


Ha en fortsatt fin kväll!


Fotboll

Vi hade en fantastisk trevlig dag jag och Ingrid och det var toppen att träffa Mikaela som man inte träffat på 6 månader!
Det måste bli bättring på den fronten.
Ikväll har vi kollat på fotboll. Jag gillar fotboll men det lär bli tjatigt om dom ska sända var eviga kväll tjugo gånger om dagen.

Nu är slutsurfat för min del. Ska upp och träna kl 10 imorgon.


Godatt!


Grattis!!

Först och främst vill jag säga STORT GRATTIS till min pappa idag på födelsedagen. Han fyller jämnt så det är en stor dag att fira. Nästa vecka kommer vi på kalas.



                                                           

Vi har varit och handlat en massa gott till ikväll. Härligt att man kan sitta och äta vattenmelon och jordgubbar istället för en påse godis. Det gillar jag!
Nu sover Ingrid och jag har någon minut för mig själv innan vi ska cykla iväg till ett lekland på Lidingö och träffa AnnaMikaela ( Ingrids gudmor.)



Ha en fin lördag!



Byxdress

Jag hittade världens sötaste byxdress till Ingrid. Från Miniature, ljusblå med ljuslila inslag. Den kom idag från luckylittleme idag. Under har Ingrid en jättefin virkad topp som är handgjord av min faster.

Köpt lite nya skor har vi gjort också.
Röda converse, Kavat sandaler och ett par ballerinaskor från H&M.










RSS 2.0