2 år

Haft en lektion idag sen har jag varit och tränat. Skönt att se att det ger reslutat. Jag vill inte bli smalare bara bygga lite mer muskler.
Imorgon ska jag  inte träna utan bara låta kroppen få återhämta sig en dag och sen köra hårt på fredag!
Imorgon ska vi till en sväng in till stan för att hälsa på mormor och morfar samt köpa lite nya vantar och mössor till Ingrid. Helt otroligt vad mycket vantar vi har köpt  på oss sen hon började hos dagmamma.
Vi får hoppas att hon slipper vantarna snart och att värmen kommer.

I helgen ska vi på kalas hos Leo som fyller 2.  2 år  måste vara den mest fascinerande ålder.
Det ska bli roligt att se vad dom har för utbyte med varandra dom små.


Godnatt!


Tulpaner

Finns det något vackrare än tulpaner? Det får mig verkligen på gott humör!


Tyvärr börjar bladen lägga sig lite. Men vem bryr sig  ?  Det perfekta existerar inte.


Träning ger energi!

Har precis tränat Shape så nu är jag helt mör i kroppen. Har avslutat en god kinesisk lunch också. Bestående av kycklingsoppa och fried Rice. Underbart! Tvätten är ren och vikt , hunden har varit ute och hemmet är välputsat. Härligt med hemhjälp!
Nä. Skämt åsido. Det är otroligt roligt att ha Ingrids farmor på besök. Hon är en fin varmhjärtad person. Man önskar att man kunde tala kinesiska bättre!
Men Ingrid lär sig supersnabbt. Hon pratar på som bara den :=)

Nu ska jag hämta upp lillan snart.

Ha en fin dag!


Träning och Högskoleprov

Då har man gjort högskoleprovet och det kändes som det gick riktigt bra. Jag är optimist! Bra och lärorikt att ha gjort det iallafall.
Ikväll har jag tagit det lugnt framför Millenium. J är ute och svärmor tog en tidig kväll så jag fick tvrummet helt för mig själv. Skönt och välbehövligt. No offense mot farmor. Hon är bra på alla sätt och vis. Men umgås man dygnet runt behöver man lite andrum då och då.
Dom senaste dagarna har jag ägnat åt att träna mycket på Sats. Jag har ju varit medlem där i åratal men det är först nu jag börjat använda kortet på riktigt. Jag går på en del klasser och märker redan stor skillnad. Man blir så otroligt pigg av träning!
Imorgon ska jag köra ett Shape-pass kl 10:30. Om jag orkar upp vill säga.
Vi får väl se.

Godnatt!


20100406

Nu har jag lämnat vår skatt hos dagmamman. Underbart att solen tittat fram idag, Det lär nog blir varmt och skönt fram på dagen. Svårt att veta hur man ska klä dom små men bättre med lite för mycket än för lite.
Skönt att få lite avlastning i vardagen i form av Ingrids farmor. Ingen disk eller tvätt så långt ögat kan nå. Tid för att umgås och att plugga istället.

Nu ska jag sätta mig och plugga. Snart dags för högskoleprovet.





Glad Påsk!

Idag har vi traskat runt i stan och guidat J's mamma runt vackra Stockholm. Vi besökte slottet, stadshuset och kungliga operan. Sen gick vi en sväng till gallerian och köpte en jättefin rutig vindjacka till Ingrid och sen en tur till Drottninggatan där det finns en härlig butik som säljer kinesisk mat. Det blev små vårrullar med fläskkött och pekinganka till middag. Underbart. Imorgon blir det påskmiddag.

Nu har vi sett på Solsidan och ska strax hoppa ner i renbäddad säng. Skönt.


God Natt!

RSS 2.0