Långhelg på landet

Vi har haft en skön och avkopplande helg på landet. Fiskat,  åkt båt och haft en ett helt fantastiskt soligt och fint väder.
Igår avslutade vi helgen med ett besök i Karlstad hos mina mostrar och ett efterlängtat besök i Mariebergskogen för att se alla nyfödda killingar och minigrisar.

Nu ligger minstingen och sover förmiddag och stora tjejen är på dagis och jag ska beta av ett "berg" av räkningar..


Låånghelg

Vi har haft en skön långhelg.
Planen var att åka till landet i torsdags men August Julian fick suspekta prickar i ansiktet som liknar vattkoppor som vi tog det säkrra framför det osäkra och stannade hemma. Vi har haft det trevligt med våra goa grannar Caroline och Patrik och deras lilla Greta som är lika gammal som Ingrid, Sen har vi plockat och donat hemma, köpt lite ny inredning också.
Nu letar vi efter en fin hallmöbel till hallen antingen en sittbänk eller fin stol där man kan sitta och ta på skorna på barnen...

Tips mottages gärna...


Effektivitet

Jag önskar att jag vore mer effektiv. Vill hinna med så mycket men just nu är det mest fokus på vår lillgosse.
Idag har jag iofs hunnit med en timmes promenad till Brevik och tillbaks vilket var helt underbart. Lillgosen sov halva vägen och ville bli buren på hemvägen.
Det är så roligt att se två syskon som är helt olika varandra. Ingrid älskade att åka vagn och August gråter direkt jag lägger ner honom i den.








Älskar älskar min Looma Sino bärsjal. Kan verkligen rekommendera den till alla som har små nyfödingar eller som snart ska ha barn att skaffa en bums!


RSS 2.0