Aug. 3, 2010

Det har blivit lite daligt med uppdatering dom senaste dagarna vi har haft fullt upp hela dagarna och pa kvallen ar man helt slut.
Vara sov och matrutiner ar som bortblasta och vi har forskjutit allt ett par timmar, men de ska bli andring pa det nar vi kommer hem.

Ikvall har vi inga planer utan vi ska vara hemma. J ska traffa en kompis som han inte traffat pa fem ar. Manga vanner att traffa och ont om tid for pa lordag aker vi hem.

I forrgar var vi pa zonterapi och helkroppsmassage med J's farbror hans dotter och fru, J's mamma och pappa och jag J och Ingrid, sa vi var ett stort gang. Det tog nastan tre timmar, gissa om man hade lust att somna. Mycket avslappnande och det kommer vi garanterat gora om i Sverige.
Pa kvallen efter vilan akte vi till en av J's farbroder som kopt en lagenhet och at middag med hela tjocka slakten ute.


Igar besokte vi ett lekland, samma som vi varit pa tidigare. Det har varit narmare 40 grader de senaste dagarna och man vill helst inte vara ute mer an nodvandigt pa dagarna. Promenaden till taxin racker gott. sen vill man bara in.

Idag var vi pa Aquacitymall igen och jag hittade en fin skjorta till mig sjalv och lite roliga leksaker till Ingrid som far bli fodelsedagspresenter.

Ikvall blir det som sagt lugnt och det ar bra for dagarna ar minst sagt handelserike.

Kineser ater inget godis utan istallet frukt. Mycket bra tycker jag som alskar frukt och finare frukt och gronsaker far man leta efter.

Persikor, melon, stora korsbarstomater och goda sma snacks som endast ar gjorda av vetemjol. Bra for Ingrid som ar aggallergiker.



Sadana har vackra rosor har vi hemma hos J's foraldrar. Oakta men lika fina anda.


Har ar varan lilla goding, igar nar hon lekte med sina nya klossor fran FisherPrice.







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0