Regnigt

Häromdagen var vi på en djurmarknad som sålde alla möjliga djur.
Det är hemskt att se hur djuren förvaras. Kineserna förvarar kanske 10 mellanstora valpar på en kvadratmeter yta.
Vi såg världens sötaste Siberian Husky valpar som vi fick hålla och gosa med. Ingrid ville knappt gå därifån och vi var så nära att ta med en liten sötnos hem.
Hade hemskt gärna gjort det, men jag vet inte ens om det är möjligt att transportera djur till Sverige.
Idag har vi varit på en leksaksmarknad som endast säljer leksaker. Man blir helt yr av att gå runt där, otroligt billigt är det också och här kan man pruta och konstigt nog riktigt bra kvalité på leksakerna. Det är allra mest importerade europeiska märken som säljs där.
Igår besökte vi en ny del av Nanjing som heter Gulou. Det påminner mycket om Las Vegas och var riktigt häftigt att se med alla neonskyltar och guld statyer.
Där säljs också också allt möjligt och en hel del Krimskrams som bara är kul att titta på.
Idag har det regnat och regnat i Nanjing riktigt dåligt väder och kallt. Cirka fem grader. Luften är så fuktig och kall här, imorgon ska det också regna, vi funderar på att åka till Nanjing underwater world där man bland annat kan se delfiner, pingviner och olika fiskarter.
Nu ska vi kika på några avsnitt av Greys anatomy sen är det dags att sova.
Det är oerhört svårt att blogga med Ipaden och ibland blir det lite slarvfel, såg dessutom att jag lagt ut två likadana bilder i ett o samma inlägg. :p

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0