På bättringsvägen ?

Detta har för mig varit en ren nära döden upplevelse att få vattkoppor när man är 24 år gammal och gravid är inget jag vill önska någon!
Blåsor som kliar bränner svider över precis hela kroppen förutom på smalbenen som tur var skonade.
Paniken att detta på något sätt ska skada barnet och oron jag bär på konstant när jag äter mediciner som jag tyvärr måste äta för att inte utveckla följdsjukdomar. Aceklovir, tavegyl mot klådan och Alvedon för febern och för att kopporna gör så ont så jag knappt kan sitta eller ligga.
Idag börjar jag känna mig lite bättre. Dom flesta kopporna har torkat i ansiktet. Ser för övrigt helt tokig ut med mörka stora intorkade saker i ansiktet.
Febern är nere till 38 grader
Jag kan sitta upp kortare stunder men jag är hemskt trött och det beror mest på medicinerna jag äter.
Doktorn som har samtalat både med överläkare på infektion och överläkare på gyn har dragit slutsatsen att jag måste äta antivirus medicin. Risken  att barnet får skador om jag inte gör det är extremt liten ca 1 % men att den blir mindre om jag äter medicinen och den ska jag ta i ca en vecka.
Häromdagen fick vi se barnet på ultraljud och det var en pigg och livlig lite krabat som verkligen gjorde allt för att visa upp sin bästa sida. Barnet gjorde kullbyttor sprattlade med ben och armar  och såg hur pigg ut som helst.
Nu väntar sängen och en massa spännande läsning.
Ha en bra dag !

Kommentarer
Postat av: Sofia

Usch, vad obehagligt för dig! Verkligen värsta tänkbara tillfälle att drabbas!

När är det ni åker till Kina förresten? Jättehäftigt att ni vågar testa nåt nytt!

2011-10-27 @ 11:40:26
URL: http://sofiafranzen.blogg.se/
Postat av: Josephine

Ruggigt verkligen skönt att den värsta klådan är borta. Vi skulle ha åkt allihop i tisdags. Men eftersom jag blev så dålig i lördags bestämde jag och Ingrid att vi bokar om biljetterna två veckor senare. Planen är att vi ska flyga den 10/11. Hoppas bara Ingrid håller sig frisk. Hon är hos mormor nu så jag får chans att vila upp mig.skönt :) är allt bra med er ? Kram

2011-10-27 @ 14:37:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0