Lite kort information...

J har tillsammans med en kollega Dr Wang startat en hälsovårdbutik som specialiserar sig på
TCM (Traditional Chinese Medicine.)


Den kinesiska hälsofilosofin bygger på ett annorlunda förhållningssätt till sjukdomar och läkning än den rådande västerländska. Det centrala är att återställa kroppens balans när något har råkat i olag. Begreppet Yin/Yang är synonymt med balans och harmoni.
När Qingyulu Healthcare nu öppnar sin klinik görs det med mottot, ”Do our best to benefit the most” – ”Vi gör vårt bästa för att uppnå det mesta”. För tydlig information om vilka problemområden som våra metoder är bra för, vänligen läs mer på vår hemsida www.tcmyi.com

Weiwu Wang, MD, PhD., Är en av de mest framstående specialister inom traditionell kinesisk medicin i Kina. Han har praktiserat i både modern och traditionell kinesisk medicin och akupunktur från medicinska universitet och anslutna sjukhus i Kina i tio år, och har forskat i både Kina och Sverige. Han utexaminerades från högsta Institutet för Kinesisk Medicin, China Academy ofChinese Medical Sciences under 2007 och världens ledande medicinska universitet, Karolinska Institutet 2011.

Han är specialiserad på behandling av refraktär sjukdomar som depression, sömnlöshet, gastrointestinala besvär, infertilitet, oregelbunden menstruation, hudsjukdomar, allergier, astma, högt blodtryck och olika typer av smärta, genom att använda enstaka eller integrerade medicinska metoder, beroende på patientens tillstånd.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0